יום שני, 1 בדצמבר 2014

חנוכה בפתח

חג החנוכה בפתח, וכמו כל חג הוא מגיע עם מגוון מאכלים מסורתיים. את הסופגניות ניתן למצוא במאפיות כבר מהיום שבו נגמר חג הסוכות. עוד אוכלים בחג מגוון לביבות מטוגנות, זכר לנס פח השמן.
איך מכינים סופגניות ידידותיות לכליות? 
אילו לביבות מומלץ להכין? ושיתאימו גם לאנשים עם סוכרת?
ואיך שומרים גם על רמות זרחן ואשלגן תקינות, ולא מזניחים גם את החלבון?
כל זאת ועוד בחוברת המצורפת כאן. ניתן להוריד את החוברת בשלמותה, חלק ממנה מופיע גם בהמשך הפוסט. והעיקר, שיהיה חג שמח!






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה